InDekor har lösningen till dig!

Har du ett företag som behöver hjälp med att syns på egna lokalen, dekorera arbetsplatsen eller företagsbilen?
Eller är du en privatperson som vill ha behagligare inomhusklimat, annan färg på bilen eller semesterbilden som fototapet?
Eller kanske en myndighet som behöver säkerhetsfilm, insynsskydd eller kontrastmarkering till de offentliga miljöerna?

Vi har arbetat i branschen sedan 2008 med många olika filmer som vanlig dekor, solfilm, säkerhetsfilm och mycket mer. Vi startade inDekor eftersom vi älskar branschen och möjligheterna den ger. Det är bara fantasin som sätter gränser!
I och med vår historia och alla projekt vi varit delaktiga i , har vi skaffat oss stor kunskap om materialen vi hanterar och hur de skall monteras på bästa sätt. 

I över 10 års tid har Felix haft privilegiet att hålla utbildning åt andra i materialkunskap och praktisk montering. Vi har egen produktion med print, skär och laminering som gör att vi kan tillverka mycket av det vi säljer och på så sätt ha full kontroll på kvaliteten av produkterna vi levererar.

Du är varmt välkommen att kontakta oss!

Vilka är InDekor?

Det glädjer oss att du har hittat hit!
Det är vi som är Felix & Cecilia, grundare av InDekor Sweden AB!
Vårt företag startade våren 2023, men grunden bakom började mycket tidigare än så.

InDekor skapades med idén om att leverera kunskap och rätt lösning till ditt projekt. Vi vill överlämna en professionell produkt som är anpassad för ändamålet utifrån förutsättningar, hållbarhet och ekonomi.

Vi har arbetat aktivt i branchen sedan 2008. Under dessa år har vi varit involverade i väldigt många projekt. Allt från den lilla dekalen som sitter på brevlådan till att foliera flygplan. Senaste åren har bestått av många projekt tillsammans med arkitekter och inredningsdekor. Vi kan hjälpa dig på många olika sätt med all kunskap vi samlat på oss genom åren. Gäller det dekaler till bilen, värdeorden på väggen i kontorslandskapet, solfilm på fönstren mot söder eller en exklusivare känsla på insynsskyddet till mötesrummet så har vi lösningen för dig. 

Vad kan vi?

För oss har materialkunskapen alltid varit oerhört viktig! Hur det är uppbyggt, hur tillverkningsprocessen ser ut och hur det ska monteras på bästa sätt, för att ha möjligheten att sitta över tid. Vi kan enkelt berätta förväntad livslängd på produkterna vi säljer och levererar.

I syftet av att bygga förståelse ställer vi frågor till våra kunder, för att på bästa sätt få vetskap om hur produkten skall användas så vi kan konstruera den bästa lösningen. Beroende på om den produkten behöver vara slitstark eller bara synas, väljer vi rätt kvalité på filmen utifrån förutsättningarna där den skall monteras.

Vid större projekt med många olika delar som kontrastmarkering, insynsskydd, tapeter och dekor kommer vi gärna ut på plats för att förstå helheten av projektet. Tillsammans med kund ger vi råd utifrån vad vi ser och samtidigt kontrollmäta alla ytor, för att kunna ge en korrekt offert utan trista överraskningar.

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade med nya produkter på marknaden, för att på så vis veta vad som finns, om det är bättre än det som vi använder idag eller om du som kund har något specifikt krav.

Vi hjälper dig gärna, hoppas att vi hörs!

Bli inspirerad
av våra bästa tips,
nyheter & erbjudanden

Börja prenumerera på vårt inspirationsbrev

Vid prenumeration godkänner jag att mina uppgifter
sparas enligt integritetspolicy

Kontakta oss
inDekor Sweden AB
Tillverkarvägen 7
61145 Nyköping
hello@indekor.se
0707781237