Våra tjänster

Vad kan vi hjälpa dig med?

Våra tjänster

Här nedan beskriver vi några av våra tjänster, funderar du på något som inte beskrivs? Kontakta gärna oss!
Generellt för alla projekt; Folie och material anpassas alltid efter förutsättningarna, vi förklarar och har en dialog om hur vi har tänkt. Vi uppskattar återkoppling på samtliga offerter, alternativ finns alltid oavsett om det gäller ekonomi, hållbarhet eller utseende. Vi tänker på miljön och har möjligheter att anpassa vårt materialval till PVC fria alternativ.

Skyltar

Skyltar används för att förmedla information, upplysning, reklam eller budskap. De finns en mängd olika utseenden och material att använda. Vi tillverkar och monterar alla möjliga olika skyltar för både inom- och utomhusbruk. Det kan röra sig om fasadskylt, hängande från tak, fristående skylt med fundament och stolpe. Vi gör små skyltar till skrämväggen, kontorsrummet eller till wc dörren. Flera typer är rumsskylt, panelskylt, namnskylt, trapphusskylt, hisskylt, eller ledigt-upptaget osv. Som i helheten bara är några få exempel på allt vi producerar. Det finns ett brett utbud utav skivor och material med olika ytfinish för att kunna säkerställa en bra lösning till ditt behov. 

Dekaler & Schabloner

Vi har möjlighet att tillverka dekaler till alla möjliga ändamål. Vi producerar stora som små dekaler, skurna texter, enfärgade eller printade efter önskemål. Stora nog att täcka flygplan, sätta företagslogotypen på bilen, väggen på kontoret eller små dekaler till verktyg/brevlådan. Kvaliteten väljer vi efter hur lång tid den ska sitta monterad. Eller en “removable” om den ska vara lätt att plocka bort.  

Även schablon för att märka utrustning med sprayfärg, måla texter på väggar eller blästra logotyper på glas.

Fordon

Folie till fordon kan användas både för marknadsföring, som upplyft av utseendet, men också som skydd för lacken. Vi utför del- eller helfolieringar av printand eller skuren design. Instegsskydd och Paint Protection Film (PPF) används för att skydda lacken mot stenskott och repor. Logotyper eller texter utförs även den med skuren eller printade folie, helt efter dina önskemål. Skiss på fordonet och dess utseende levereras alltid för godkännande innan produktion.

Felix håller även utbildningar i carwrap med focus på hållbarhet och monteringsteknik men också materialkunskap, för- och efterbehandling, tvätt samt tips och trix som han samlat på sig under åren.

Fastighet & Kontor

En fastighet eller ett kontorslandskap innefattas ofta av mycket skyltar eller annan design. Det kan röra sig om utvändiga skyltar till entré, fasad, parkering eller för hänvisning. Invändigt producerar vi ofta kontrastmarkeringar, kontors- eller receptionsskyltar, frostdesign på glasytor, solfilm för trevligare inomhusklimat, väggtexter, glasdekor eller tapet i mötesrum.
Det kan även röra sig om större projekt där vi kan vara behjälpliga med en helhetslösning. 

Inredningsdekor

Allt går inte ut på att synas utan mycket vi gör handlar om att skapa en fin och gemytlig atmosfär. Antingen i affären, restaurangen, på kontoret eller i behandlingsrummet. Vi har varit med om många projekt där dekoren är det primära och det handlar att skapa rätt känsla med materialen vi hanterar. Här är det verkligen bara fantasin som sätter gränserna. 
Det kan gälla fototapet, frostfilm eller dekor på glas, kontrastmarkeringar på vägg eller golv, logotyper till entré eller receptionsvägg, budskap- eller väggtexter eller att ändra utseendet totalt med Di-Noc.

Solfilm

Vi arbetar med solfilm på glas till fastighet. Det kan antingen vara för att minska temperaturen inomhus eller för att ge minskad insyn. Det finns alla möjliga utseenden som mörk, ljus, silver eller bronze med flera. Beroende på förhållandet på plats kan dessa monteras både utvändigt eller invändigt. Vi kontrollerar alltid förutsättningarna innan och rekommenderar den film som är bäst anpassad för ändamålet.

Utbildning & Kurser

Vi har över 10 års erfarenhet i att hålla utbildningar, både teoretiska och praktiska. Vi anpassar utbildningen efter era önskemål och behov, för nybörjare eller montörer med lång erfarenhet. Det kan gälla materialkunskap, tvätt och monteringsteknik, eftervärmning, streckteknik samt tips som vi samlat på oss under åren. Utbildningar och kurser i carwrap samt i inredningsdekor hålls med jämna mellanrum. Felix är även 3M endorsed utbildad inom Di-Noc. Kontakta oss för mer information!

Kontakta oss
inDekor Sweden AB
Tillverkarvägen 7
61145 Nyköping
hello@indekor.se
0707781237